DAY IN THE LIFE.

Een-bijzondere-ervaring-mobile

Heb je al eens gehoord over Day In The Life fotografie? Day In The Life is een documentaire sessie die het verhaal van jou en je dagelijkse leven vertelt door één dag vast te leggen in foto’s. Het is een manier om te documenteren hoe het leven nu eruitziet voor jouw gezin. Het is intieme, levensechte fotografie zonder poseren.

De gewone momenten in ons leven. Ze zijn in overvloed. We koesteren ze daarom niet en verlangen naar het ongewone. Maar het zijn juist deze momenten met onze partner, kinderen, familie en vrienden die ons later in het leven een warm gevoel gaan geven.

Deze momenten bewust beleven en laten vastleggen door een fotograaf, dat is wat Day in the Life ervaring zo bijzonder maakt. 

Your Day in the Life-fotograaf Pavlina komt vroeg in de ochtend bij jou thuis, bij voorkeur voordat je kinderen op zijn, en blijft de hele dag, totdat je kinderen naar bed gaan, en documenteert met foto’s hoe deze ene dag was. Ze wordt bijna als een familielid voor de dag.

Als je familie boodschappen gaat doen of andere uitstapjes maakt, zal je documentairefotograaf je vergezellen en foto’s van jou en je gezin blijven maken.

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Day in the Life
Day in the Life

In Day in the Life fotografie is vertrouwen cruciaal. Ik ga een paar uur deel uitmaken van jullie familie. Daarom gaan we eerst samen koffie drinken om mekaar te leren kennen en om te zien of het klikt. Dan gaan we een datum vastprikken. Voor de kortere sessies mogen jullie de tijdstip zelf kiezen, maar de ochtend- of avondrituelen leveren meestal de tofste foto’s op (hint hint:-).

Op de dag zelf is het misschien even wennen dat er in jullie huis iemand met een camera rondloopt. Dat geldt meestal enkel voor de grote mensen. De kleine mensen hebben daar weinig last van. Voor de rest is het zeer gemakkelijk. Jullie hebben maar een taak – jezelf zijn. Gewoon spontaan, niet geforceerd. Alle emoties zijn toegestaan. Want zo is het toch. We lopen niet altijd vrolijk en gelukkig rond. Het is niet altijd fun & feest.   

INVESTERING

Day in the Life

Ja, het kost wat. Day in the Life is een fotoreportage en daarom duurt het veel langer dan een gewone geposeerde fotosessie. Maar het eindresultaat is veel meer foto’s. Dat betekent ook dat er meer werk is met de selectie en bewerking achteraf.

Er is geen verplaatsing voor jullie, ik kom naar jullie toe.

Day in the Life sessie zonder een album is zoals een vlinder zonder vleugels, daarom zit een fotoalbum inbegrepen in de prijs.

Niet iedereen wil of kan veel geld investeren in foto’s. Om voor elke prijscategorie iets tofs aan te bieden heb ik een paar formules bedacht van een korte avontuur tot de ‘real thing’.

De overzicht vind je hieronder.  

Family Adventure

2u op locatie

50 foto’s in hoge resolutie

Online galerij

 

 

 

 

290€

Day in the Life Lite

4-5u thuis en/of op locatie

120 foto’s in hoge resolutie

Online galerij

E-album “50 best of”

Fotoalbum 20 x 15 cm

Vergroting naar keuze (max A3)

 

650€

1/2 Day in the Life

12u thuis en/of op locatie

250 foto’s in hoge resolutie

Online galerij

E-album “50 best of”

Luxe fotoalbum

Vergroting naar keuze (max A2)

 

1300€

100% Day in the Life

24u thuis en/of op locatie

300 foto’s in hoge resolutie

Online galerij

E-album “50 best of”

Luxe fotoalbum

Vergroting naar keuze (max A2)

Video

2500€

DAY IN THE LIFE E-ALBUM

DAY IN THE LIFE E-ALBUM

WIN A FREE SESSION!

WIN A FREE SESSION!